A Bestiák a legsikeresebb magyar lánybanda volt a 90-es években.

Legismertebb slágerük A reggel túl messze van.

A lánytrió 1997-ben alakult Budapesten, a csapat menedzsere Kozso volt. Tagjai Bedhy (Moór Bernadett), Honey (Papp Henriett), Miss Bee (Somorjai Ilona). 1997-ben jelent meg első Bestiák című albumuk, amely Arany Zsiráf-díjat nyert Az év legsikeresebb felfedezettje kategóriában. Egy év múlva 1998-ban megjelent második albumuk Nem kérek mást címmel.

1999 -ben szakítottak producerükkel, Kozsoval aki ezek után beperelte őket az elmaradt haszon miatt. Ezért a lányok BST néven folytatták tovább. A pert végül a Bestiák nyerték meg. 2002-ben az együttes feloszlott. Néhány év szünet után a lányok újra összeálltak de az egyéb elfoglaltságok miatt nem jutott idő az új Bestiákra. Honey a civil életben dolgozik, Bedhy és Bee először a Smile zenekarban később a Bestiák Show band-ben énekelt.

Manapság a Bestiák Retro Őrületet Miss Bee viszi tovább fesztiválokon, rendezvényeken nagy sikerrel. A Műsorban a Bestiák slágerek mellett a 90-es évek nagy külföldi és magyar slágerei hallhatók, dj-vel vagy táncosokkal kiegészítve.

 

Albumok