Partyzenekar – Rendezvényzenekar – Miss Bee & Party One

A Miss Bee & Party One partyzenekar 2012-ben alakult. Egy korábbi rendezvényzenekarból kiválva gyűjtöttünk magunk köré hasonló szakmai tapasztalatokkal rendelkező, több éve, évtizede a pályán lévő zenészeket. Legfőbb célkitűzésünk az volt, hogy olyan zenekart alkossunk, mely mind a saját, mind közönségünk teljes körű igényeit képes kielégíteni.

Az alap felállás 6 tagú partyzenekar. A férfi és női főének mellett gitár, basszusgitár, billentyű és dob az alaphangszer. Repertoárunk a 70-es, 80-as évek örökzöldjein át a legújabb slágereket is tartalmazza, hogy minden korosztály és mindenféle zenés rendezvény megfelelő fénypontja lehessen.

Fellépéseink során kiemelt figyelmet fordítunk a pillanatnyi hangulatra, így gondoskodva arról, hogy folyamatosan biztosítsuk a buli hangulatot és igazi koncert élményben legyen részük.

A zenekari tagokon felül igény szerint 1 fő hang- és fény technikussal érkezünk a helyszínre, hogy az egész rendezvény folyamán a megfelelő megjelenésen felül a magas színvonalú hangzás is megvalósuljon.

Esküvő – Party zenekar -Retro show szolgáltatási területeink:

    • Esküvők

    • Céges rendezvények

    • Falu- és városnapok

    • Egyetemi és főiskolai rendezvények

    • Születésnapok, klubkoncertek

Reméljük rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, és hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Árajánlat kérés : +3630 288 7668

Somorjai Ilona Miss Bee – Előadóművész – Énekesnő

Miss Bee & Party One